Çivril’in En Büyük Konsept Mobilya Mağazasının Açılışı Gerçekleşti

Çivril’in En Büyük Konsept Mobilya Mağazasının Açılışı Gerçekleşti

Akdoğanlar Mobilya tarafından açılan Doğtaş Mobilya Mağazası, düzenlenen törenle birlikte hizmete girdi. Uşak Caddesi üzerinde yer alan bu mağaza, Çivril'in en büyük konsept mobilya mağazası olarak tasarlandı.

Mağaza, Serdar Akdoğan ve Hüseyin Karaosmanoğlu'nun işletmeciliğinde faaliyete sokuldu. Açılış törenine Belediye Başkanı Semih Dere, Kaymakam Hasan Akbulut, önceki dönem AK Parti Denizli Milletvekili ve Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar, eski Çivril belediye başkanları Hakkı Aslan ve Gürcan Güven, STK temsilcileri, Belediye Meclis üyeleri, Akdoğan ailesinin yakınları ve sektör temsilcileri katılım gösterdi.

İlçe Müftüsü Muhammed Çörekçi’nin okuduğu dua sonrasında, Kaymakam Hasan Akbulut, Belediye Başkanı Semih Dere ve eski Çivril belediye başkanı Hakkı Aslan’ın kestiği kurdele ile mağaza resmen açıldı.

Açılışın ardından mağazayı gezen davetliler, mağaza sahipleri Hüseyin Karaosmanoğlu ve Serdar Akdoğan’dan mağaza ve ürünler hakkında bilgi aldı. Tören, davetlilere yapılan ikramlar ve çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.

Önceki Haber Battalgazi'den Dünya'ya Açılan Kapı: MORMAŞ
Sonraki Haber Kargılı Mobilya Kimin?
Benzer Haberler