Çilek Mobilya, Yenilikçi Tasarımlarıyla Furnishings & Design İstanbul’da Sahne Alıyor

Çilek Mobilya, Yenilikçi Tasarımlarıyla Furnishings & Design İstanbul’da Sahne Alıyor

Çocuklar ve gençlerin hayallerine ilham veren Çilek Mobilya, 19-21 Eylül tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan Furnishings & Design Istanbul’a (FDI) katılarak dikkatleri çekmeye hazırlanıyor. Bebek, çocuk ve genç odası mobilyalarında dünya markası olma yolunda ilerleyen Çilek Mobilya, FDI’ın New Horizon Exhibition sponsoru olarak yenilikçi tasarımlarını ziyaretçilerle buluşturacak.

Yenilikçi Ürünler FDI’da Sergilenecek

28 yıllık geçmişiyle sektörde öncü bir marka olan Çilek Mobilya, fuarda Teddy Karyola, Koza Beşik ve Maceracı Karyola gibi yenilikçi ürünleri sergileyecek. Çilek’in eğlenceli standında, çocukların uyku alışkanlıklarından ilham alarak geliştirilen Teddy Karyola, bebeklerin uyandırılmadan taşınmasını sağlayan Koza Beşik ve doğaya düşkün çocuklar için tasarlanan Maceracı Karyola gibi ürünler büyük beğeni toplayacak gibi görünüyor.

Ar-Ge ve İnovasyon Ön Planda

Çilek, bebek, çocuk ve genç odası mobilyalarında 5 kıtada, 50’den fazla ülkede 500’den fazla satış noktasıyla hizmet veriyor. Sektördeki ilk Ar-Ge Merkezi’ni hayata geçiren marka, yenilikçi ve fonksiyonel tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Çilek Mobilya, güvenlik standartlarına uygun, dayanıklı ve çevre dostu üretimiyle de sektörde fark yaratmaya devam ediyor. 

Fuar boyunca, Çilek Mobilya’nın Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Burcu Özbakır Tül, FDI Talks panelinde konuşmacı olarak yer alacak. Çilek, mobilya sektörünün geleceğini şekillendirecek bu fuarda, çocukların hayal dünyasına hitap eden tasarımlarıyla ziyaretçilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Önceki Haber Yıldız Entegre, Doğadan İlham Alan Tasarımlarıyla 26. Intermob Fuarı’nda Yer Aldı
Sonraki Haber Luxury Line Mobilya: Zarafet ve Kalitenin Buluştuğu Nokta
Benzer Haberler