Çilek Mobilya’nın Yenilikçi Tasarımları Good Design'dan Çifte Ödülle Taçlandı

Çilek Mobilya’nın Yenilikçi Tasarımları Good Design'dan Çifte Ödülle Taçlandı

Kuruluşundan bu yana özgün ve yenilikçi tasarımlarıyla bebek, çocuk ve genç mobilyalarında öncü rolünü sürdüren Çilek Mobilya, küresel çapta tanınan ürünleriyle 0-24 yaş aralığındaki çocukların hayal dünyalarına ilham oluyor. Çilek, bu eşsiz tasarımları ulusal ve uluslararası tasarım ödülleriyle taçlandırmaya devam ediyor.

İnegöl’deki üretim tesisinde yer alan Çilek Tasarım Merkezi’nde genç Türk tasarımcılarla doğu-batı sentezini göz önünde bulundurarak özgün ürünler geliştiren Çilek Mobilya, çevreye duyarlı üretim yaparken en kaliteli malzemelerden yararlanıyor. Uluslararası alanda yüksek güvenlik standartlarını belgeleyen şirket, bebek, çocuk ve genç odalarında dünya çapında tasarım odaklı bir marka olmayı sürdürüyor. Pek çok ödül kazanan Çilek Mobilya, son olarak The Chicago Athenaeum tarafından düzenlenen Good Design yarışmasında "Children’s Products" kategorisinde bir beşik ve yeni bir araba yatak ürünleriyle ödülün sahibi oldu.

Uzmanlık, Tasarım, Güvenlik ve Kalite

Çilek Mobilya CEO’su Muzaffer Çilek, şirketin kuruluşundan bu yana özgün tasarımlara odaklandıklarına dikkat çekerek, "Uzmanlık, Tasarım, Güvenlik ve Kalite değerlerimizle her bir mobilya parçasını özenle üretiyoruz. Ürünlerimizi, çocukların hayal dünyasını büyütmek amacıyla tasarlıyoruz. Kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamak için odak grup çalışmaları, fikir çalıştayları ve geleceğin trendlerini yakalama çalışmaları yapıyoruz. Tasarım Merkezi’mizde oluşturduğumuz ortak tasarım dili ile sağlıklı, güvenli, ergonomik ve eğlenceli ürünler geliştiriyoruz. Bebek, çocuk ve genç odaları için fonksiyonel çözümler sunarak en güvenli ve sağlıklı ortamları oluşturuyoruz" dedi.

Çocukların Gelişimine Uyumlu Tasarımlar

Tasarımlarını yaparken çocukların fiziksel ve duygusal gelişimlerini incelediklerini vurgulayan Muzaffer Çilek, "Çocukların belirli yaş dönemlerine göre değişen fiziksel özellikleri nedeniyle, onların anatomik özelliklerine uyumlu ortamlar hazırlıyoruz. İlk çocukluktan son çocukluk evresine kadar bu standartlar gelişim dönemlerine uyum sağlamalı. Çocuk mobilyalarında yaş aralıklarına göre ergonomik standartları baz alarak çizimlerimizi gerçekleştiriyoruz" diye ekledi. 

Önceki Haber Enza Home’dan Yaşam Alanlarınıza İnovatif ve Şık Dokunuşlar
Sonraki Haber Kaleseramik Yeniliklere Devam Ediyor
Benzer Haberler