Çilek Mobilya'nın Kurucuları ve Yöneticileri Uludağ'da Bir Araya Geldi

Çilek Mobilya'nın Kurucuları ve Yöneticileri Uludağ'da Bir Araya Geldi

Bebek, çocuk ve genç odaları mobilyasında dünya markası olan Çilek Mobilya'nın kurucuları ve yöneticileri, Uludağ'da bir araya geldi. Şirketin, 5 kıtada ve 50'den fazla ülkede 500'den fazla satış noktası mevcut.

Toplantının Detayları:

Etkinlik, Uludağ Swissotel'de iki gün boyunca devam etti. Perakende Danışmanı ve Eğitmeni Hayat Bayramoğlu ile Konuşmacı, Eğitmen ve Yazar İdil Türkmenoğlu, ilham verici sunumlar yaparak grup çalışmalarına moderatörlük yaptı. Çilek Mobilya'nın kurucuları Mustafa Çilek, Muzaffer Çilek ve Muharrem Çilek, şirketin geleceğini tartışmak üzere bir araya geldiklerini dile getirdi.

Ortak Akılla Geleceğe Yürüyüş:

Programın ilk gününde Çilek Mobilya CEO'su Muzaffer Çilek, kurucular Mustafa Çilek ve Muharrem Çilek ile birlikte birim yöneticilerinin sorularını yanıtladı. Muzaffer Çilek, şirketin başarısının altında yatan ortak akılla çalışma kültürüne vurgu yaptı ve bu tür organizasyonları düzenli aralıklarla gerçekleştireceklerini ifade etti. Ayrıca, dünya standartlarında üretmeye ve çalışmaya devam ederek Bursa ve ülke ekonomisine katma değer sağlamayı sürdüreceklerine dikkat çekti.

Önceki Haber Çilek Mobilya, Güvenli ve Çevre Dostu Ürünlerle Öne Çıkıyor
Sonraki Haber Doğanlar Holding'de Yeni Bir Dönem Başlıyor
Benzer Haberler