Çilek Mobilya'nın İletişim Danışmanlığı Görevini Lobby İletişim Üstlendi

Çilek Mobilya'nın İletişim Danışmanlığı Görevini Lobby İletişim Üstlendi

İletişim danışmanlığı alanında uzmanlaşmış olan Lobby İletişim ve Etkinlik Danışmanlığı, bebek, çocuk ve genç odalarında dünya çapında tanınan Çilek Mobilya’nın iletişim danışmanlığını üstlendiğini duyurdu.

Lobby İletişim'in Kapsamlı Hizmetleri

Lobby İletişim ve Etkinlik Danışmanlığı, itibar yönetimi, medya ilişkileri, stratejik danışmanlık ve sürdürülebilirlik iletişimi gibi iletişimin tüm disiplinlerinde hizmet sağlıyor. Müşteri portföyüne bugüne kadar dünya çapında 5 milyondan fazla çocuk odasını özgün tasarımlarıyla süsleyen Çilek Mobilya’yı ekleyen şirket, bu alandaki uzmanlığını bir kez daha kanıtlıyor.

Çilek Mobilya'nın Küresel Başarısı

1996 yılında sadece bebek, çocuk ve genç odalarına odaklanarak mobilya üretimine başlayan Çilek Mobilya, bugün 5 kıtada, 50'den fazla ülkedeki 500’den fazla satış noktasıyla küresel mobilya sektöründe öncü bir rol üstleniyor. Bu başarı, markanın yaratıcı ve fonksiyonel tasarımlarıyla dünya genelinde geniş bir müşteri kitlesine ulaşmasını da sağladı.

Lobby İletişim'in Büyüyen Müşteri Portföyü

1993 yılından bu yana iletişim danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren Lobby İletişim ve Etkinlik Danışmanlığı, otomotiv, finans, perakende, sağlık, eğitim, kültür sanat, sigorta, gıda, turizm, yeme içme ve gayrimenkul gibi farklı alanlarda ülke ekonomisine yön veren toplam 56 marka ile işbirliği yaparak sektöründe büyümeye devam ediyor.

Lobby İletişim ve Etkinlik Danışmanlığı, Çilek Mobilya ile olan yeni işbirliğiyle, markanın iletişim stratejilerini geliştirerek küresel alandaki başarısını daha da ileriye taşımayı amaçlıyor.

Önceki Haber Koleksiyon Mobilya Kimin?
Sonraki Haber Vakko Home ile Yazın Enerjisi Evlerde
Benzer Haberler