Çilek Mobilya ile Güvenli Odalar: Mobilya Sabitleme Aparatı

Çilek Mobilya ile Güvenli Odalar: Mobilya Sabitleme Aparatı

Çilek Mobilya, çocuk güvenliğini her zaman en ön planda tutuyor. Uluslararası en yüksek güvenlik standartlarına uygun üretim yapan Çilek, çocukların güvenli bir ortamda büyümeleri için birçok güvenlik özelliğini ürünlerine entegre ediyor. Bu özellikler arasında yuvarlatılmış köşeler, dolap içi havalandırma kapsülleri, temperli camlar, ayna tutucular ve mobilya sabitleme aparatları yer alıyor.

Çilek Mobilya’dan Ebeveynlere Güvenlik Tavsiyesi

Çilek Mobilya, çocukların güvenliğini en üst seviyeye çıkarmak için ebeveynlere mobilyalarını sabitleme aparatları ile duvara sabitlemelerini önerisinde bulunuyor. Mobilyalarını sabitlemek isteyen kullanıcılar için Çilek, ürün montajı sırasında ücretsiz olarak mobilyaları duvara sabitliyor.

160 kg Taşıma Kapasitesi ile Güvenli Sabitleme

Çilek Mobilya'nın sunduğu Mobilya Sabitleme Aparatı, 160 kg taşıma kapasitesine sahip olup, 4 mm kalınlığında burgulu çelik telden oluşuyor. Telin burgulu yapısı, taşıma kapasitesini artırırken, duvara ve mobilyaya bağlantı için çelik halatın uçlarında delikli metal kullanılıyor. 

Çilek Mobilya, çocukların güvenliği için en iyisini sunmaya devam ediyor, ebeveynlerin içini rahat ettiriyor ve çocukların güvenli bir şekilde büyümelerine olanak tanıyor.

Önceki Haber Doğtaş, Brandverse Awards'ta Altın Ödülle Taçlandı!
Sonraki Haber Kaleseramik, Çanakkale Seramik ve Kale Banyo ile 7. Kez Sosyal Medyanın Zirvesinde!
Benzer Haberler