Çilek Mobilya, Güvenli ve Çevre Dostu Ürünlerle Öne Çıkıyor

Çilek Mobilya, Güvenli ve Çevre Dostu Ürünlerle Öne Çıkıyor

Çilek Mobilya, bebek, çocuk ve genç odalarında güvenli, çevre dostu ve özgün tasarımlarıyla dünya çapında adından söz ettiriyor. Sektörün ilk Ar-Ge ve Tasarım Merkezlerini kurarak öncü bir rol üstlenen Çilek Mobilya, uluslararası üretim standartlarına uygun ve sağlığa zararsız malzemeler kullanarak ailelerin beklentilerini tamamıyla karşılıyor.

Sia Insight’ın Mayıs 2024'te İstanbul'da gerçekleştirdiği Satın Alma Deneyimi Araştırması’na göre, Çilek Mobilya anneler arasında en çok memnuniyet kazanan marka oldu.

Çilek Mobilya, 28 yıllık tecrübesiyle güvenlik ve müşteri memnuniyetine öncelik sağlıyor. Avrupa Birliği standartlarına uygun ve sağlığa zararsız malzemeler kullanarak çocuk mobilyalarında güvenliği sağlıyor. Bu yaklaşım, Çilek’in küresel başarısının ve sektördeki liderliğinin temelini oluşturuyor.

Çilek Mobilya CEO’su Muzaffer Çilek, güvenli ve çevre dostu ürünler geliştirmenin öncelikli hedeflerinden biri olduğunu ifade etti. Çilek, “Çilek’in bebek, çocuk ve genç odaları, İstanbul’da gerçekleştirdiğimiz araştırmaya göre, satın alan annelerin tamamının memnuniyetini kazanarak müşteri deneyiminde mükemmellik hedefimize ulaşmamızı sağlıyor. Aileler tarafından en çok tercih edilen marka olmamız, uluslararası üretim standartlarına uyumumuz ve çevre dostu ürünlerimiz sektördeki liderliğimizi sürdürmemizi sağlıyor” dedi.

Muzaffer Çilek, ayrıca Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri ile kullanıcı ihtiyaçlarına uygun çözümler sunduklarını, üretimlerini en yüksek standartlarda gerçekleştirdiklerini vurguladı. Uzman mühendisler ve mimarlarla çevreye duyarlı, güvenli ve özgün mobilyalar tasarladıklarını belirten Çilek, sağladıkları yüksek müşteri memnuniyetinin uluslararası başarılarının ve sektördeki öncülüklerinin temel dayanaklarını oluşturduğunu dile getirdi.

Önceki Haber Saloni Mobilya'dan Zorlu Dönemde Kararlı Adımlar: Karlılıktan Fedakarlık, Geleceğe Yatırım
Sonraki Haber Çilek Mobilya'nın Kurucuları ve Yöneticileri Uludağ'da Bir Araya Geldi
Benzer Haberler