Çilek Mobilya, Dünya Çapında İlgi Görmeye Devam Ediyor

Çilek Mobilya, Dünya Çapında İlgi Görmeye Devam Ediyor

Türkiye’nin önde gelen bebek, çocuk ve genç odası mobilya markası Çilek Mobilya, yenilikçi ve kaliteli üretim anlayışıyla uluslararası alanda dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Ticaret Bakanlığı’nın organizasyonu ile İnegöl’e gelen ünlü Amerikan e-ticaret firması Wayfair’in Kategori Yöneticisi Devin Zandonella, TOBB Amerika Ticaret Merkezi Yöneticisi Ceren Cemile Rodriguez ve MÜSİAD Amerika Ticaret Ofisi Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Kaynak’tan oluşan heyet, Çilek Mobilya’nın üretim tesisine ziyarette bulundu.

Ziyaret sırasında heyeti, Çilek Mobilya İşletmeden Sorumlu Genel Müdürü Murat Bulca ve Turquality ve Yurt Dışı Satış Destek Müdürü Füsun Türkay karşıladı. Heyet, Çilek Mobilya’nın AR-GE, Tasarım ve Üretim Merkezlerini gezerek üretim süreçleri hakkında bilgi edindi. Murat Bulca, “5 kıtada, 50’den fazla ülkede 500’den fazla satış noktamızla, kaliteli ve fonksiyonel ürünlerimizle dünya çapında öncü firmalardan biriyiz” şeklinde ifade etti.

"Dünya Çapında Beğeniliyoruz"

Çilek Mobilya'nın AR-GE ve tasarım çalışmalarının dünya standartlarına uygun olduğuna değinen Murat Bulca, çevreye duyarlı üretim anlayışlarını ve karbon ayak izini azaltma çabalarını vurguladı. Bulca, “Dünya genelinde talep görüyoruz ve Amerika’daki satış noktalarımızda da büyük ilgiyle karşılaşıyoruz. Üretirken doğayı koruma yaklaşımımızla sektöre katkı sunmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Önceki Haber Büroser: Ofis Mobilyasında Yenilikçi Çözümler
Sonraki Haber İmparator Luxury Mobilya: Lüks ve Kalitenin Buluşma Noktası
Benzer Haberler