Çilek Mobilya'dan Çocuklara Büyük Destek: 9. Geleneksel Yaz Okulu Başlıyor!

Çilek Mobilya'dan Çocuklara Büyük Destek: 9. Geleneksel Yaz Okulu Başlıyor!

Çilek Mobilya, 2015 yılından bu yana Çilek Akademi kapsamında Yaz Okulu etkinlikleri düzenleyerek, çalışanlarının çocuklarına hayallerine ulaşmaları için büyük bir destek veriyor. Bu etkinlikler, yüzmeden futbola, tiyatrodan satranca kadar birçok eğlenceli ve öğretici aktivite sunarak çocukların gelişimine katkı sağlıyor ve özgüvenlerini artırmalarına yardımcı oluyor. Ayrıca, 21. yüzyıl beceri atölyeleri ve fen etkinlikleri ile çocukların potansiyellerini keşfetmelerine destek sağlıyor.

Çilek Mobilya'nın Yaz Okulu Etkinlikleri

Çilek Mobilya, 2015 yılından beri düzenlediği Yaz Okulu etkinlikleri ile bugüne kadar 1000'den fazla çalışanın çocuğuna kadar ulaştı. Çilek Akademi tarafından organize edilen bu etkinlikler, yüzme, futbol, tiyatro ve satranç gibi çeşitli aktiviteler sunarak çocukların eğlenirken öğrenmelerini ve yeteneklerini keşfetmelerini amaçlıyor. 2024 Çilek Yaz Okulu etkinlikleri 29 Temmuz’da başlayacak.

Muzaffer Çilek'in Açıklamaları

Çilek Mobilya CEO’su Muzaffer Çilek, çocukların hayallerinden ilham aldıklarını ve her zaman onların yanında olduklarını vurgu yaptı. “Çalışanlarımızın çocukları için düzenlediğimiz yaz okulu etkinlikleri, çocukların fiziksel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlarken, eğlenceli ve öğretici aktiviteler sunuyor. Bugüne kadar 1000’i aşkın çocuğumuz Çilek Yaz Okulu’na katıldı. Hem yeni beceriler kazandılar hem de ebeveynlerinin iş yerlerini ziyaret etme fırsatı buldular. Bu yıl da yüzme, futbol, satranç ve tiyatro gibi aktivitelerle yaz tatillerini dolu dolu geçirecek olan tüm çocuklarımıza başarılar diliyorum,” şeklinde konuştu.

Önceki Haber Doğanlar Holding'de Yeni Bir Dönem Başlıyor
Sonraki Haber Madame Coco Yat Koleksiyonu ile Denizlerde Lüks ve Konforun Keyfini Çıkarın
Benzer Haberler