Çilek Mobilya’da Yeni Üst Düzey Bir Atama Gerçekleşti

Çilek Mobilya’da Yeni Üst Düzey Bir Atama Gerçekleşti

Dünya genelinde bebek, çocuk ve genç odaları alanında tanınan Çilek Mobilya, ekibini güçlendirmeye devam ediyor. Şirket, Satıştan Sorumlu Genel Müdür pozisyonuna Ufuk İnce'yi getirdi.

Çilek Mobilya, gençlerin ve çocukların hayallerine ilham veren özgün mobilya tasarımlarıyla sektörde ön plana çıkıyor. Yeni atamayla ilgili açıklamada bulunan şirket yetkilileri, Ufuk İnce'nin deneyim ve bilgi birikimiyle Çilek Mobilya’ya değer katacağına dikkat çekti.

Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olan Ufuk İnce, 2008 yılında Sabancı Üniversitesi’nde MBA programını tamamladı. 2004 yılından bu yana iş hayatında yer alan İnce, STA Joint Venture, Loft Jeans ve Colin’s gibi firmalarda üst düzey yöneticilik yaptı. 2015-2018 yılları arasında Hollanda merkezli moda markası Mexx’in Batı Avrupa’daki satış operasyonlarını yöneten İnce, son olarak Colin’s firmasında Head of Sales Group olarak görev aldı.

Çilek Mobilya CEO’su Muzaffer Çilek, konuyla ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu: “Küresel anlamda bebek, çocuk ve genç odalarına odaklanan mobilya şirketleri arasında en beğenilen markalardan biriyiz. 28 yıldır 5 kıtada 50’den fazla ülkede, 500’ün üzerinde satış noktasında, özgün tasarımlarımızı dünya çocuklarının beğenisine sunuyoruz. Çilek markasını tüm dünyada nesilden nesile sürdürülebilir kılma vizyonumuz ile aramıza katılan yeni arkadaşlarımız ve uzun zamandır bizimle olan ekiplerimizle birlikte büyüme yolculuğumuza devam ediyoruz.”

Çilek Mobilya, global pazardaki varlığını güçlendirmek ve büyüme hedeflerine ulaşmak için yeni isimlerle kadrosunu genişletmeyi sürdürüyor.

Önceki Haber Koç Holding'in Arstil Mobilya Deneyimi: Aniden Kaybolan Bir Marka
Sonraki Haber Rani Mobilya Kimin?
Benzer Haberler