ÇETMEN'DEN MUHTEŞEM TEKLİF: BAREM İNDİRİMİ KAMPANYASI

ÇETMEN'DEN MUHTEŞEM TEKLİF: BAREM İNDİRİMİ KAMPANYASI

Çetmen Mobilya değerli müşterilerine harcadıkça kazandıran muhteşem bir kampanya sunuyor! 09.05.2024 ile 30.06.2024 tarihleri arasında geçerli olan bu kampanya kapsamında yapmış olduğunuz alışverişlerde, belirli harcama tutarlarına ulaştığınızda birbirinden özel Lizay markalı takı hediyeleri kazanma fırsatı yakalayabileceksiniz

Kampanya dâhilinde 40.000 TL ile 59.999 TL arasında harcama yaparsanız Tamtur Altın Yüzük, 60.000 TL ile 79.999 TL arasında harcama yaparsanız Tektaş Pırlanta Yüzük, 80.000 TL ile 99.999 TL arasında harcama yaparsanız Tektaş Pırlanta Kolye ve 100.000 TL ve üzeri alışveriş yaparsanız ise Suyolu Altın Bileklik kazanabileceksiniz. Bu özel hediyeler, Lizay markalı olup Lizay güvencesinde ve sertifikalı olacaktır. Kazanılan ürünler, SMS ile gönderilecek bağlantı linki ve kod olarak teslim edilecektir. Kodlar, sadece Lizay internet/online mağazasında (lizaypirlanta.com) geçerli olacaktır. Yapılan harcama tutarına göre belirlenecek kazanımlar nakit indirim olarak kullanılamayacak ve başka bir ürünle değiştirilemeyecek. Hediye kodları, SMS’de belirtilen süre içerisinde kullanım için aktif hale gelecektir. Kodların lizaypirlanta.com adresinde geçerli olabilmesi için fatura üzerindeki telefon numarası ile sipariş girişinde kullanacağınız telefon numarasıyla aynı olması gerekmektedir. Hediyeler, Lizay tarafından özel kurye ile belirtilen adrese teslim edilecektir.

Promosyon ürünleri kişiye özel ölçülerde olduğu için iade kabul edilmeyecektir. İptal edilen alışverişe ait iade tutarından promosyon ürünlerinin güncel fiyatı düşülecektir. Kampanya diğer kampanyalarla birleştirilemez. Kampanya süresince kazanılan hediyeler 31 Aralık 2024’e kadar Lizay web sitesinde geçerli olacaktır. Bu süreden sonra hediye kodları iptal edilecektir. Fiyatlara KDV dâhildir ve KDV oranlarında oluşabilecek değişiklikler fiyatlara yansıtılacaktır. Kampanyalarda vurgulanan fiyatlar tavsiye edilen perakende satış fiyatları olup TL cinsindendir. Çetmen Mobilya, kampanya ve ürünlerle ilgili her türlü değişiklik yapma, kampanyayı sona erdirme ve kampanya süresini değiştirme hakkına sahip. 

Çetmen Mobilya’nın bu muhteşem teklifini kaçırmayın! Alışveriş yaptıkça kazanmak için Çetmen Mağazalarına uğramayı ihmal etmeyin!

Önceki Haber Çifte Fırsat Kampanyası ile Divanev’den Büyük İndirimler!
Sonraki Haber Yataş Bedding ile Uyku Dünyasında Yeni Bir Dönem Başlıyor
Benzer Haberler