CaddeYıldız Mobilya'dan Yeni Evlenecekler İçin Kaçırılmayacak Düğün Paketi Kampanyası!

CaddeYıldız Mobilya'dan Yeni Evlenecekler İçin Kaçırılmayacak Düğün Paketi Kampanyası!

Evinizi yenilemek veya yeni bir ev kurmak için düğün hazırlıkları heyecan verici olabiliyor. Bu süreçte CaddeYıldız Mobilya, geniş ürün yelpazesi ve her bütçeye uygun fiyat seçenekleriyle sizlere en iyi hizmeti sunmak için hazır. Düğün alışverişlerinizi ekonomik hale getirmek için hazırlanan Bursa düğün paketi modelleri, uygun fiyat garantisi ile birlikte satışa sunuldu.

Üçlü Düğün Paketi Modelleri

Evdeki tüm mobilya ihtiyaçlarını karşılamak için hazırlanan düğün paketleri, uyumlu setler halinde sunuluyor. Yatak odası, yemek odası ve koltuk takımlarından oluşan setler, hem ekonomik hem de pratik bir çözüm sağlıyor. Farklı zevklere uygun olarak hazırlanan çeyiz seti mobilya paketleri, uygun ödeme seçenekleri ile sizlere sunuluyor. Ücretsiz nakliye ve montaj hizmetleriyle düğün alışverişlerinizi kolaylaştırıyor. 

Farklı ödeme seçenekleriyle alışverişinizi kolaylaştırıyor. Tüm kredi kartlarına vade farksız 9 ay taksit imkânı, %5 ek indirimle havale veya senetli satış seçenekleri de mevcut. Düğün paketleri, tekil alıma göre %5 daha uygun fiyatlı. Havale veya nakit ödemelerde %10 ek indirim avantajından da yararlanabiliyorsunuz. 

Düğün Paketlerinde Neler Var?

Düğün paketlerinde, yatak odası, yemek odası ve koltuk takımı gibi temel mobilya ihtiyaçlarını karşılanıyor. Paketlerde; konsol, masa, sandalye, dolap, karyola, şifonyer, komodin, kanepe ve berjer gibi modüller bulunuyor. İstediğiniz modülleri ekleyerek paketleri kişiselleştirebiliyorsunuz. Yatak odaları için farklı ölçü ve niteliklerde yatak ve baza modelleri sunuluyor. Ayrıca, TV ünitesi, sehpa gibi tamamlayıcı ürünleri de ekleyebiliyorsunuz. Detaylı bilgi ve ürünlere ulaşmak için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Önceki Haber Koçtaş'tan Banyo ve Bahçe Mobilyalarında Büyük Fırsat: 3 Al 2 Öde Kampanyası
Sonraki Haber IKEA'da Büyük İndirim Başlıyor!
Benzer Haberler