ByMelekoğlu Mobilya: Lüks ve Modern Tasarımlar Her Bütçeye Uygun

ByMelekoğlu Mobilya: Lüks ve Modern Tasarımlar Her Bütçeye Uygun

ByMelekoğlu Mobilya'nın sahibi Selçuk Melekoğlu, Kayseri Kumsmall AVM'de düzenlenen Mobilya Fuarı’nda yer alan lüks mobilya ürünleriyle dikkat çekti. Modern çizgide ürünler sunduklarını belirten Melekoğlu, "Lüks grup üzerine çalışıyoruz, ancak her bütçeye uygun ürün seçeneklerimiz de var" dedi. 

Melekoğlu, oturma odası ve salonlar için uygun mobilya grupları, duvar aksesuarları ve sehpalara kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip olduklarını dile getirdi. "Seri üretim yaparken, el yapımı ürünlerimizle de fark yaratıyoruz. Kumsmall AVM'deki satış alanımızda modern ve kaliteli mobilyalar sunuyoruz" diye ekledi. 

Kayseri'de Mimarsinan Sanayi Bölgesi'nde üretim yaptıklarını söyleyen Melekoğlu, Türkiye genelinde 40 mağazaları olduğunu ve ürünlerinin %60'ını ihracata gönderdiklerini belirtti. Mobilya Fuarı’na yurtiçi ve yurtdışından yoğun ilgi olduğunu ifade eden Melekoğlu, "Hafta sonu daha da yoğun geçeceğini tahmin ediyoruz. Ayrıca halk günü kapsamında büyük indirimler olacak, tüm vatandaşlarımızı mağazamıza bekliyoruz" dedi. Mağazalarının Kumsmall AVM'de, Erkilet kapısından girişte hemen sağda olduğunu da sözlerine ekledi.

Önceki Haber Ikea, fiyat indirimine rağmen satışlarında düşüş yaşadı
Sonraki Haber 2.2 Tonluk Aracı Taşıyan Sandalyeler, Mobilya Fuarında Büyük İlgi Çekti
Benzer Haberler