BİMAŞ Plastik Sanayi A.Ş, Batman'dan Çıkarak Sınırları Aştı: Plastik Mobilyalarını İtalya, Yunanistan ve Amerika'ya İhraç Ediyor!

BİMAŞ Plastik Sanayi A.Ş, Batman'dan Çıkarak Sınırları Aştı: Plastik Mobilyalarını İtalya, Yunanistan ve Amerika'ya İhraç Ediyor!

Batman merkezli BİMAŞ Plastik Sanayi A.Ş, 30 yıldır plastik ev eşyaları, masa, sandalye ve bahçe mobilyası üretimi yaparak sınırlarını zorluyor. Firma, ürünlerini sadece Balkan ülkelerine değil, aynı zamanda İtalya, Yunanistan ve Amerika'ya da ihraç gerçekleştiriyor. Bu başarıyı elde eden firma, mobilya ürünlerine özel olarak oto-test de yaptırıyor.

Firma Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Aydın, yaptığı açıklamada ürettikleri ürünlerin yüzde 80'ini yurt dışına sattıklarını söyledi. Bu yılın ilk ayında İtalya başta olmak üzere Yunanistan ve ABD'ye gerçekleştirdikleri başarılı ihracatları paylaşan Aydın, "Makedonya, Sırbistan, Kosova ve Arnavutluk gibi ülkelere de ürün gönderiyoruz" dedi.

Firma, ürettiği mobilyaların kalitesini vurgulamak amacıyla dört tekerlekli araçlar üzerinde yapılan özel bir testi başarıyla tamamlıyor. Aydın, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: "Bahçe mobilyalarımız, 1.5 ton ağırlığındaki araçların üzerinden geçtiği testten başarıyla geçiyor. Muhtemelen Türkiye genelinde ürünlerini oto-testten geçiren tek firmayız. Ürünlerimize olan güvenimiz sayesinde, araçların üzerinden geçtiği ürünlerimizde herhangi bir kırılma yaşanmıyor."

Aydın ayrıca, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e teşekkür ederek, plastik ürünlerinde kullanılan ham madde temininde Bulgaristan'dan destek talebinde bulunduklarına da dikkat çekti.

Önceki Haber Türk Mobilya Aksesuarları, Macaristan'da Talep Gördü!
Sonraki Haber Burgan Yatırım, DGNMO-Doğanlar Mobilya için Hedef Fiyatını Açıkladı: Endeks Üstü Getiri Bekleniyor
Benzer Haberler