Biga TSO'dan Mobilya Sektöründe Önemli Hamle!

Biga TSO'dan Mobilya Sektöründe Önemli Hamle!

Biga Ticaret ve Sanayi Odası (Biga TSO) 2 No'lu Meslek Komitesi (Diğer İmalat Sanayi ve Madencilik) ile İnegöl heyeti, Biga TSO'da gerçekleştirilen toplantıda bir araya geldi. Bu buluşmada, mobilya sektöründe iş birliğinin artırılması ve iki bölge arasındaki ilişkilerin geliştirilmesine dair karar alındı.

Toplantıya, Biga TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tevfik Başarır, 2 No'lu Meslek Komitesi Başkanı Ali Aydın ve komite üyeleri, İnegöl TSO Genel Sekreteri Ali Cengiz Gültekin, İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) Genel Sekreteri Erhan Bilican ve MODEF Fuarcılık Ticaret Ltd. Şti. Genel Müdürü Bilal Peker katılım sağladı. Başkan Yardımcısı Tevfik Başarır, İnegöl'ün mobilyacılıkta Türkiye ve dünyada önemli bir merkez olduğuna vurgu yaparak, "Biga ise e-ticaret altyapısı ve lojistik imkânları ile öne çıkan bir bölgemiz. İki bölgenin tecrübelerini ve imkânlarını bir araya getirerek, Biga'yı mobilya sektöründe önemli bir merkez haline getirmeyi hedefliyoruz" dedi.

İş Birlikleri ve Eğitimler Devam Edecek

Komite Başkanı Ali Aydın, mobilya satışlarının artırılması için üyelerine yönelik eğitimler ve danışmanlık hizmetleri sunacaklarını bildirdi. "E-ticaret yoluyla mobilya satışlarının artması için eğitimler ve danışmanlık hizmetleri planlıyoruz. Ayrıca, yurt dışı pazar araştırmaları ve fuar katılımları gibi konularda da iş birliği yapacağız" diye ekledi.

Küresel Pazar Payına Katkı Sağlanacak

Toplantıda ayrıca, İnegöl'de düzenlenen mobilya fuarlarına Biga'dan da katılım gösterildi ve iki bölge arasındaki ticari ilişkilerin geliştirilmesi için adımlar atılması da kararlaştırıldı. Bu iş birliğinin, bölgenin kalkınmasına ve mobilya sektöründe Türkiye'nin küresel pazar payının artmasına katkıda bulunması da hedefleniyor.

Önceki Haber Kastamonu Entegre'nin Laminat Parkelerine Uluslararası "Greenguard Gold" Sertifikası
Sonraki Haber Öğrenciler Deprem Konutları İçin Yüksek Kalitede Mobilya Üretiyor
Benzer Haberler