Bartın Mobilya AVM’nin Açılışı Bakan Tunç'un Katılımıyla Gerçekleşti

Bartın Mobilya AVM’nin Açılışı Bakan Tunç'un Katılımıyla Gerçekleşti

Batı Karadeniz Bölgesi’nin en büyük mobilya alışveriş merkezi olan Çolakoğlu Mobilya AVM, Bartın’da düzenlenen görkemli bir törenle kapılarını açtı. Açılışa Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Bartın Valisi Nurtaç Arslan, AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan ve birçok protokol üyesi ile birlikte vatandaşlar katıldı.

Ekonomik Zorluklara Rağmen Büyük Yatırım

Açılışta konuşan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Türkiye'nin yaşadığı ekonomik zorluklara rağmen yapılan bu tür yatırımların geleceğe umut verdiğine dikkat çekti. Tunç, “Pandemi, küresel savaşlar ve 6 Şubat’ta yaşanan deprem gibi olayların ekonomiye olumsuz etkileri oldu. Ancak Çolakoğlu Mobilya mağazası, Bartın'ın en büyük mobilya mağazası olarak ekonomiye katkıda bulunacak” dedi. Ayrıca, Çolakoğlu ailesinin bölgeye olan hizmetlerinden ötürü teşekkürlerini iletti.

Bölge Halkından Büyük İlgi

Açılışa katılan Zonguldak ve Karabük gibi çevre illerden gelen misafirler, Çolakoğlu ailesinin bu büyük yatırımını yakından görmek için Bartın’da bir araya geldi. Bakan Tunç, “Bu güzel buluşmayı sağlayan Çolakoğlu ailesine ve milletvekilimize teşekkür ederim. Rabbim kazançlarını bereketli eylesin inşallah” ifadelerini kullandı.

Çolakoğlu Mobilya AVM, bölgenin en büyük mobilya alışveriş merkezi olarak Bartın ve çevre illere hizmet vermeye başladı.

Önceki Haber Türkiye Mobilya İhracatında Dünya 11'incisi: İnegöl'den Büyük Başarı Hikayesi
Sonraki Haber Adana'da Mobilya Dükkanında Cephanelik Bulundu: 26 Tabanca Ele Geçirildi
Benzer Haberler