Aydın Gündoğdu Kimdir?

Aydın Gündoğdu Kimdir?

Gündoğdu mobilya Türkiye’de 110 tane satış birimi olan 1000’e yakın işçisiyle üretim ve satış yapan bir mobilya firması. Karadeniz bölgesinde kurulu merkezi Trabzon’da bulunuyor. İlk imalattan son tüketiciye kadar her aşamasını kendisi yöneten bir zincir mobilya sisteminde bir ilki gerçekleştirerek kendi yapar kendi satar markasıyla ürün oluşturan bir sistem Gündoğdu.

Aydın Gündoğdu, Gündoğdu mobilyanın sahibi. 1958 yılında Beşikdüzü’nde doğdu. İlk, orta ve lise tahsilimi Beşikdüzü’nde yaptı. İş hayatına çok küçük yaşlarda ailesine katkıda bulunabilmek için başladı. Mobilya sektörüne girişi ise sistemin ihtiyaçlarına ve sektörel boşluğun farkın varmasıyla adım attı.

1980’li yıllardan itibaren ticaret, konfeksiyon, tuhafiye gibi işlemlerin toptancılığını yaparken organize sanayi bölgesinde bir yer tahsis ettiler. Orda da mobilya sektörüne ilk adım olarak yaylı yatak yaparak başladı. Daha sonraları büyüyerek mağaza zinciri eklemeye başladı. Bu büyümeyle birlikte yönünü mobilyaya doğru çevirdi. Çocuk odası, genç odası, yemek odası, koltuk, kanepe gibi büyüyerek bugünkü haline getirdi.

Önceki Haber Mario Bellini Kimdir?
Sonraki Haber Muzaffer Çilek Kimdir?
Benzer Haberler

Muzaffer Çilek Kimdir?

Mario Bellini Kimdir?

Bruno Paul Kimdir?

Ahmet Güleç Kimdir?