Artırılmış Gerçeklik (AR) ile Donatılmış İlk Mobilya Mağazası Hyderabad'da

Artırılmış Gerçeklik (AR) ile Donatılmış İlk Mobilya Mağazası Hyderabad'da

Mobilya tasarımları, aydınlatma ve duvar dekoru koleksiyonlarıyla tanınan ünlü Bay Window Mobilya ve Tasarım firması , Gachibowli, Hyderabad'da AR destekli yeni bir konsept galeri açılışını duyurdu. Devasa mağazasını Arttırılmış gerçekçilik ile online'a taşıyan firma bu kadar kapsamlı AR çalışması hazırlan ilk mobilya firması olarak öne çıkıyor.

Jubilee Hills'deki amiral gemisi niteliğinde olan mağazasını açtıktan sonra, Bay Window ilk arttırılmış gerçekçilik galerisini sunuyor. 6.500 metrekare üzerine yayılan bu son teknoloji galeri, müşteriler için mobilya alışveriş deneyimini yeniden tanımlamaya hazır.

Yeni tasarlanmış mobilya mağazası, sadece geleneksel bir showroom değil, müşterilere gerçekten etkileyici ve interaktif bir alışveriş deneyimi sunan cazip bir destinasyon olarak öne çıkıyor. En son teknolojiyi sorunsuz bir şekilde entegre eden mağaza, müşterilere Artırılmış Gerçeklik (AR) ile render kavramını kullanma imkanı tanıyarak, seçtikleri ev dekor ürünlerini kendi yaşam alanlarında görselleştirmelerine olanak sağlıyor. Mağazada, şık kanepelerden sofistike yemek takımlarına kadar özenle seçilmiş mobilya koleksiyonunu sergileyerek, müşterilere Bay Window ile özdeşleşen kaliteyi ve işçiliği ilk elden deneyimleme fırsatı sunuyor.

Bay Window'un Kurucu Ortakları Shivani ve Siddhant Anand mağazaları ile ilgili "Gachibowli mağazamızı kurarken amacımız, teknolojiyi tasarımla harmanlamak ve müşterilere sürükleyici ve son teknoloji bir alışveriş deneyimi sunmaktır," dedi. 

Mobilyaların yanı sıra galeri, yastık kılıfları, yer lambaları, tavan lambaları, masa lambaları, duvar lambaları ve halılar gibi al-ve-git ürünler de sunuyor. Bu aksesuarlar, her mekana stil ve kişilik katmak için mükemmel seçenek sunuyor ve müşteriler, mobilya seçimlerinin yanında bunlara kolayca göz atabiliyor ve satın alabiliyor.

Bay Window'un Gachibowli mağazası, müşterilere, ister kapsamlı bir oda yenilemesine girişsinler ister dekorlarını tazelemek istesinler, sürükleyici bir alışveriş deneyimi sunuyor. AR boyutu, geleneksel ürün incelemeyi aşarak, müşterilerin seçilmiş mobilya koleksiyonunu kendi evlerinde görselleştirmelerini sağlıyor. Bu dönüştürücü yaklaşım, müşterilere ev dekorasyonu hakkında bilinçli seçimler yapma olanağı tanıyarak, hızlı ve etkili bir karar verme süreci sağlıyor. Dünya ilk örneklerinden birisi olarak diğer mobilya ve dekorasyon firmalarına da zamanla örnek olması bekleniyor.

Önceki Haber Mobilya Devi Christmas Tree Shops 50 Yıl Sonra İflas Etti: 72 Mağaza Aniden Kapandı!
Sonraki Haber Yüzyıllık Mobilya Devi İflasını Açıkladı: Yüzlerce İşçi İşsiz Kalıyor
Benzer Haberler