"Alırken İndirimli, Anında Hediyeli" Kampanyasıyla Fırsatlar Kapınızda!

10 - 31 Ağustos 2024 tarihleri arasında, evinizi yenilemek için harika bir fırsat sunuyoruz! "Alırken İndirimli, Anında Hediyeli" kampanyası ile hem indirim kazanıyor hem de değerli hediyelere anında sahip olabilme şansını sizlere getiriyor.

Kampanya Detayları:

Döşeme Ürün Grubu ve Yemek Odası Alışverişleri: 59.900 TL (KDV dahil) peşin fiyatlı döşeme ürün grubu veya yemek odası alışverişlerinde, 6.000 TL değerinde bir TV ünitesi veya sehpa hediye kazanabilirsiniz.

Yatak Odası Alışverişleri: 59.900 TL (KDV dahil) peşin fiyatlı yatak odası alışverişlerinde, 6.000 TL değerinde bir şifonyer hediye edilecektir.

Kampanya Şartları:

- Hediye olarak seçilen TV ünitesi, sehpa veya şifonyerin fiyatı 6.000 TL'yi aşarsa, aradaki fark müşteri tarafından ödenecektir.

- Kampanyaya dahil olmayan ürünler arasında "Divanev Yıldızı" olarak belirtilen ürünler, outlet ve seri sonu ürünler, defolu ürünler ile Puffy yatak, baza ve başlık ürünleri bulunuyor.

- Kampanya, sadece Divanev ürünlerini kapsar ve Puffy ürünleri ile birleştirilemiyor.

- Hediye çeki kazanabilmek için 59.900 TL tutarındaki alışverişin ilgili ürün gruplarından yapılması gerekiyor.

Örnekler:

- Puerta Koltuk Takımı ve Puerta Yemek Odası satın alarak 59.900 TL'yi aşan bir alışveriş yapan müşterimiz, seçtiği TV ünitesi veya sehpa fiyatından 6.000 TL indirim kazanabilecek.

- Greta Yatak Odası takımı siparişi veren bir müşterimiz, şifonyer olmadan yaptığı alışverişte 59.900 TL'yi aşarsa, şifonyer fiyatından 6.000 TL indirim elde edecektir.

Unutmayın, kazandığınız hediye çeki nakde çevrilemez ve sadece o alışverişte kullanılabilir. Kampanya stoklarla sınırlı ve diğer kampanyalarla birleştirilemiyor.

Bu eşsiz fırsatı kaçırmayın, evinize hem indirimli fiyatlarla yeni eşyalar kazandırın hem de anında hediye sahibi olun!

Önceki Haber Koçtaş’tan Mobilya Alışverişlerinde Avantajlı Fırsatlar
Sonraki Haber Koçtaş’tan Büyük Çekiliş Fırsatı: Her 1.000 TL’lik Alışverişe 1 Çekiliş Hakkı
Benzer Haberler