Alfemo Mobilya'nın Sahibi Kimdir?

Alfemo Mobilya'nın Sahibi Kimdir?

1997 yılında kurulan Alfemo Mobilya, yaşam alanlarına yenilik ve konfor katmak amacıyla çalışmalarına başladı. Çeyrek asrı aşan bu yolculukta, deneyim ve bilgi birikimi ile kaliteyi ve rahatlığı ön planda tutarak üretim gerçekleştiriyor. Şirket, ürünlerinin ulaştığı tüm bölgelerde müşterilerinin hayallerini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyor.

Sahiplik ve TMSF Süreci

2016 yılında, FETÖ soruşturması kapsamında İzmir'de bulunan Alfemo Mobilya'ya, örgüte finansal destek sağladığı gerekçesiyle kayyum atandı. Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), kayyum olarak atandığı Alfemo Mobilya AŞ ve Yapta Dayanıklı Tüketim Malları AŞ’nin sahibi olduğu "Alfemo Mobilya Ticari ve İktisadi Bütünlüğü"nü satışa çıkardı. 55 milyon 200 bin TL teminat ücreti ile ihale edilen Alfemo Mobilya, Avrasya Taahhüt Lojistik AŞ tarafından satın alındı.

Üretim Tesisleri ve Yatırımlar

İzmir Torbalı'da bulunan 200 bin metrekarelik üretim tesislerinde modüler, döşemeli grup ve entegre yatak üretimi yapan Alfemo Mobilya, tamamen otomasyona dayalı, yalın üretim metoduyla çalışıyor. Modern ve dünya standartlarında üretim yapılan bu tesislerde, Alfemo Tasarım Merkezi’ne yapılan yatırımlarla fark yaratan tasarımlar geliştirilmekte ve müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Üretim Kapasitesi ve Kalite

Alfemo Mobilya, modüler grup, döşemeli grup ve yatak üretimi ile her gün yenilikler yaparak yaşam alanlarına incelikli ve nitelikli seçenekler sunuyor. Üretim kapasitesini sürekli artıran şirket, uyku sağlığı odaklı ürün ve inovasyon çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Türk Standartları Enstitüsü’nün mobilya kalite kontrol süreçlerini %25 artırarak uygulayan Alfemo, kaliteyi ön planda tutarak koşulsuz müşteri memnuniyeti sağlamayı hedefliyor.

Küresel Yayılma ve Sorumluluk

100 binin üzerinde haneye ulaşmanın mutluluğunu yaşayan Alfemo Mobilya, bugün 5 kıtada 60'dan fazla ülkede satış noktalarına sahip. Her gün bu topraklara ve sektörüne değer katmak için çalışan şirket, yurt içi ve yurt dışında üstlendiği sorumlulukları en iyi şekilde yerine getiriyor.

Önceki Haber SAMET, 'Masters Club' Projesi ile Türkiye Genelinde Tanıtım Turuna Çıkıyor
Sonraki Haber Bahçenizi Baştan Yaratın: 2024'ün En İyi Bahçe Mobilyası Modelleri ve Fiyatları
Benzer Haberler