Adore Mobilya, Romanya'da Fabrika Kurarak Avrupa'da Genişlemeyi Planlıyor

Adore Mobilya, Romanya'da Fabrika Kurarak Avrupa'da Genişlemeyi Planlıyor

Türk mobilya üreticisi Adore Mobilya, Romanya'da bir fabrika kurmayı ve dokuz Avrupa ülkesine genişlemeyi amaçlıyor. 2022'den bu yana Romanya pazarında aktif olan şirket, Orta ve Batı Avrupa'daki dokuz ülkeye daha ulaşmayı planladıklarını dile getirdi. Adore Mobilya Kurucu Ortağı ve CEO'su Gökhan Çalışkan, şirketin vizyonunu şu sözlerle ifade etti:

"Adore Mobilya olarak, demonte mobilya sektöründe uluslararası alanda tanınan bir marka olmayı ve müşterilerimiz için güvenilir bir ortak olmayı hedefliyoruz. Önümüzdeki beş yıl içinde mobilya üretimimizi ve teslimatımızı dokuz Avrupa ülkesine daha yaymak istiyoruz. Bu hedefe ulaşmada müşterilerimizin desteğinin son derece değerli olduğuna inanıyoruz."

Mobilya sektöründe 30 yılı aşkın tecrübesiyle Adore Mobilya, şu anda 50'den fazla ülkede 900'ün üzerinde satış ve teslimat noktasıyla hizmet sağlıyor. Şirket, önümüzdeki beş yıl içinde Almanya, Hollanda, Yunanistan, Bulgaristan, Macaristan, Polonya, Fransa, İtalya ve Slovakya'ya yönelik üretim ve teslimat ağını genişletmeyi amaçlıyor.

Romanya'da 2022 yılından beri faaliyet gösteren Adore Mobilya, 40 çalışanıyla ülke genelinde hızlı teslimat hizmeti sunan bir çevrimiçi mağaza yönetiyor. Şirket, 2024 yılında Romanya pazarında 3 milyon avro ciro elde etmeyi amaçlıyor; bu da 2023'teki 1,3 milyon avroluk ciroya kıyasla iki kat artış anlamına geliyor.

Dünya genelinde 3 milyondan fazla müşteriye sahip olan Adore Mobilya, bu müşterilerin 120 binini Romanya'da yer alıyor. Şirketin toplam cirosunun yaklaşık yüzde 80'i online satışlardan elde ediliyor.

Önceki Haber İder Mobilya Kimin?
Sonraki Haber Jotun'dan Çocuk Odalarına Büyülü Bir Dokunuş: Yeni Koleksiyon "Sevgili Dünya"
Benzer Haberler