Adıyaman'da Kelebek Mobilya Rüzgârı

Adıyaman'da Kelebek Mobilya Rüzgârı

Mobilya sektörünün önde gelen isimlerinden Kelebek Mobilya, yeni mağazalarını açarak büyümeye ve yayılmaya devam ediyor. Türkiye’de kaliteli, modüler ve şık mobilyalar sunan Kelebek Mobilya, yeni mağazasını Adıyaman'da hizmete açtı. Modern ve zarif mobilya koleksiyonlarıyla dikkatleri üzerine çeken marka, Adıyaman'daki yeni mağazasında da son trend ürünlerini görücüye çıkartıyor. Mağazanın açılışı Adıyaman Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Tutdere ve Kelebek Mobilya Genel Müdürü Tolga Kaya'nın katılımıyla gerçekleşti.

Deprem Sonrası Yeniden İnşa

Kelebek Mobilya Genel Müdürü Tolga Kaya, mağaza açılışında yaptığı konuşmada, “6 Şubat 2023’te 17 ilimizi etkileyen depremin yaralarını sarmak için büyük çaba gösterdik. Adıyaman Siteler Mahallesi’nde depremde yıkılan mağazamızın yerine yenisini açmak bizim için çok anlamlı. Kelebek Mobilya olarak Adıyaman’ın kalkınmasına destek olmaya devam edeceğiz ve depremde hayatını kaybedenleri rahmetle anıyoruz,” şeklinde konuştu.

Genişleme ve Yeni Hedefler

Kelebek Mobilya, 2024 yılının ikinci yarısında hem yurt içinde hem de yurt dışında yeni mağazalar açarak büyümeyi sürdürecek. Adıyaman'da açılan bu yeni mağaza, Türkiye’deki 233. mağazaları olarak önemli bir yere sahip. Kaya, “Yeni mağazamızla bölgedeki müşterilerimize daha yakın olacak ve evlerini en iyi şekilde dekore etmelerine yardımcı olacak çeşitli mobilya seçenekleri sunacağız. Amacımız, sektördeki öncü konumumuzu koruyarak, son trendleri takip eden ürünlerimizi daha fazla müşteriye ulaştırmak,” ifadelerine yer verdi.

Müşteri Memnuniyeti ve Kaliteli Hizmet

Kelebek Mobilya, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak geniş ürün yelpazesi ve yaratıcı tasarımlarıyla her zevke hitap etmeyi hedefliyor. Kaya, “Müşterilerimizin geri bildirimlerini dikkate alarak ürünlerimizi sürekli geliştiriyoruz. Şeffaf iletişim ve kaliteli hizmet anlayışıyla, müşterilerimize en iyi deneyimi sunmak için kararlılıkla çalışıyoruz,” dedi.

Önceki Haber LCW Home'un Yeni Koleksiyonu: Yaz Enerjisini Evinize Taşıyor
Sonraki Haber Karaca Brandverse Awards’tan 7 Ödülle Döndü!
Benzer Haberler