51. MODEF EXPO ULUSLARARASI İNEGÖL MOBİLYA FUARI’NDA LORENZİ FIRTINASI

51. MODEF EXPO ULUSLARARASI İNEGÖL MOBİLYA FUARI’NDA LORENZİ FIRTINASI

Türkiye’nin mobilya başkenti İnegöl, 1-5 Ekim tarihleri arasında 51. kez kapılarını açıyor. MODEF EXPO Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarı’nda Lorenzi, özgün ve şık tasarımlarıyla dikkatleri üzerine çekecek. Lorenzi Genel Müdürü Ferdi Özdemir, bu yıl fuarda İnegöl’ün geleneksel ahşap işçiliğini modern tasarımlarla harmanladıklarını belirterek, ziyaretçilere yeni sezon koleksiyonlarını ve mobilya dünyasındaki en son trendleri sunacaklarını dile getirdi.

Evmoda ise bu yılki fuarda kaliteli ve konforlu mobilyalarıyla ön plana çıkarak, yeni sezonun en popüler tasarımlarını sergileyecek. Ahşap işçiliğinin modern dokunuşlarla buluştuğu ürünler, fuarın ilgi odağı olacak. Ferdi Özdemir, fuarda sergilenecek yenilikçi tasarımlar ve yüksek kaliteli ürünlerle başarılarını daha da ileriye taşımayı hedeflediklerini belirtti.

Mobilya Severler İçin Kaçırılmayacak Fırsat

Fuarda İnegöl’deki mobilya AVM'leri ve mağazaları da ziyaretçilere kapılarını açarak zengin ürün yelpazelerini tanıtacak. Özdemir, Lorenzi’nin standında yeni sezon koleksiyonlarını sergilemek için tüm ziyaretçileri beklediklerini ve mobilyada yaratıcılık ile konforun buluştuğu noktada buluşmanın heyecanını taşıdıklarını ifade etti.

Sürdürülebilir Tasarımlar

İnegöl, fuar boyunca sektörün öncü markaları ve uluslararası iş ortaklarıyla buluşacak. Ferdi Özdemir, bu fuarın Lorenzi için sadece yeni ürünleri tanıtma değil, aynı zamanda başarılarını paylaşma fırsatı sunduğunu ifade etti. Lorenzi, İnegöl’ün köklü ahşap geleneğini modern tasarımlarla birleştirerek, dünya çapında yeni pazarlar hedefliyor. Özdemir, kaliteli ve özgün ürünlerle ziyaretçilere unutulmaz bir deneyim yaşatmayı amaçladıklarını söyledi.

Önceki Haber Koçtaş'tan Düzce'ye Stratejik Depo Yatırımı
Sonraki Haber Olden Set ile Yatak Odalarınıza Yeni Bir Dokunuş
Benzer Haberler